Halaman

Kawan-Kawan Blog MyCorNer..SELAMAT DATANG

Rabu, 7 Disember 2011

Tutup Tempias Hujan

Memandangkan dh masuk musim tengkujuh...risau tempias masuk ke dalam umah diorang mesti kesejukan




Yang di atas perlu diletakkan jugak sebab bila hujan lebat tempias still boleh masuk..time x hujan boleh lipat ke atas sbb kalau x lipat diorg kepanasan plak nnti..

6 comments:

meowwmania berkata...

hehe...kretip mama dia

Rosmawati Yusof berkata...

Baikkan mama kami...he, he... sgt prihatin

hud aikara berkata...

bestnye ada umah sendiri...(Kuya dan Leo jeles)...

Naz berkata...

besaqnya rumah depa..hehe

ery D cat berkata...

wahhh....bgs2...terjaga...mcm ni anak2 pun lg syg kat mama diorg..:)

NoRHaNa CorNER berkata...

MM:kretip??kebetulan je tu idea mai hehehe
K.Kim:musim ujan kak risau
Ita:nnti ada rezeki blh lah wat..kim slm kat kuya n leo
Naz:Blh la thn
Ery:ye tak syg kat mama dia hehehe

Catat Ulasan

CoMMent SiKiT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...