Halaman

MyCorner Friends

Ahad, 17 April 2011

BeRiKan DaKu SEdiKiT MaKANan


Besa kalau hari keje aku+mmber office akan b/fast kat luar. Ari tu kitorg ke kedai Pok Pin, nmpk seekor kucing ni duk meow2 lpr mintak makanan. Citer ni pada 30 Mac 2011 aku sempatlah snap 2keping gmbr...


meow sana meow sini ..bglah sikit mknn, saya lapar




Comey sungguh ermm lg satu ada yg menarik si Comey ni ada 6 jari pd setiap kaki ..1st time aku tengok jari kucing byk tu.Biasa kalau duk meow2 kat orang yg tgh mkn ada yg bersimpati & yg tidak, itu sebenarnya terpulang. Kita tolong dapat pahala, tak tolong x dpt apa2lah...kalau tlg tengok dapat apa? 
Jawapannyer TARAKPAPA LA...



saya tak cerewet nk mkn, kongsilah sikit ngn saya sekurangnya dpt lapikkn perut




Pada 17/4/2011 aku+mmbr  ofis kembali lagi makan di kedai tu & si comey masih berada di sana. Time aku tgh mkn tgk si comey mai kat meja kitorg, meow2 sambil nengok aku, bau ikan kotnyer mana taknya deria bau dia lg kuat,time tu menu pagi aku ns lemak+ikan aya+ikan bilis+telur mata ngn teh 'o' ais..hahaha cam banyakkan lauknyer? sbb tu suka mkn sini, complete set+add telur mata je. Aku pun bg dia join merasa ikan aya. 

Share rezeki tak salahkn? Hari tu bkn aku je, kwn2 lain pun ada tumpang skali bg kat si comey ni. Sikit atau banyak ada GANJARAN dari ALLAH untuk kalian, yg penting IKHLAS. Sekurang2nya pagi tu dia dh kenyang kerana kehadiran pelanggan kedai Pok Pin yg PRIHATIN...

Lepas kenyang Comey  senyap je dah tak meow2.. dah kenyang la tu......Alhamdulillah

Si Comey ni aku tgk cam dah BERISI sket, hepi agaknya duk situ ...x igt nk SNAP photo terbaru

3 comments:

hud aikara berkata...

cakk! aku masuk sini...dah nengok..cantiklah kaler oren..ooo..anak bulus ko dah besau ye..kirim salam kat diorang..hehehe...

hud aikara berkata...

komen entry pulak; sian adik tu ye..aku ni kalau kuar keje bawak sikit piskis, mana tahu jumpa adik comel kat mana-mana..sekurang2nyer dpt lah diorang mkn sedap sikit...

NoRHaNa CorNER berkata...

TQ ta...ank bulus ko pn apa kurangnyer comey n ngade2...diorg krm slm kat ko balik..besa kalau jumpe kucig2 tu kat kedai mkn aku bg apa yg aku mkn...jgn terkejut roti canai telur pn dia mkn..

Catat Ulasan

CoMMent SiKiT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...