Halaman

Kawan-Kawan Blog MyCorNer..SELAMAT DATANG

Jumaat, 22 April 2011

ABis DIPuLuN




Waahhh bersemangat aku bila barang yg diorder dah sampai..tq Sabrina 
Demi kesihatan korang, ni antara produk terpilih untuk anak2 bulusku makan...

.
BrEWerS YeAsT


Apa sebenarnya kelebihan Brewers yeast ni?

Ini adalah supplement utk kucing supaya bulu tak gugur, bulu jadi cantik.. kucing jadi sihat and besar. kalau kucing tu kurus, berat badan akan naik dgn cepat. one more thing, kucing yang makan brewers yeast ni, kutu tak akan naik pada dia..
 

Mula2 nk bg diorg ni mkn risaunya lah aku camner nk sumbat dlm mulut diorg ni....
Setelah dimaklumkan satu tablet ni blh dibelah 4 so xdelah bsr sgt diorg nk telankn..x psl2 tercekik plak nnti...kali ke dua nk bg diorg makan tak pyh paksa2 pun...letak di tangan je diorg dengan sukahati makan smpi lah ke hari ini..cuma kuning ni kadang2 je maunya..kalau di paksa pun dia akan keluarkn balik...


Nak dijadikan citer..aku siap potong banyak2 letak dlm plastik pil....senang bila wat siap2..



Tak sangka diorg ni suka sampai tahap camni...abis dipulun


suspek utama PuMa sbb dia je yg duk kat ruang tamu mlm tu



Terus ku cari bekas lain utk transfer, kalau tak hari2 anak bulus ku overdose hahahaha

2 comments:

Farzley berkata...

salam..nak beli kat mana tue?

NoRHaNa CorNER berkata...

Waalaikumussalam, Farzley cuba p page kat FB di sini http://www.facebook.com/MYPASSIONFORPERSIANS or blog http://sabrina-passionforpersians.blogspot.com/
skrg ni masih sale utk April last day 29 April 11 ...

Catat Ulasan

CoMMent SiKiT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...