Halaman

Kawan-Kawan Blog MyCorNer..SELAMAT DATANG

Khamis, 17 Mei 2012

Alamak skali tersilap daaaa

aduuhaiii nak tergelak pun ada..alkisahnya my mum tersilap letak kucing yang disangka kan kuning dalam rumah kucing pada lewat malam...










situasi my mum: ms kuar rumah  ternampak la seekor kucing merenung ke arah rumah kucing..disangkakan kuning lalu di bawa masuk ke dalam umah kucing dengan anggapan kuning nak masuk dalam umah tu. 

Situasi ku:apa ni bunyi bising? terkejut dari tido gara2 dgr bunyi bising  dalam umah kucing (mak pun citerla kuning nak tido dlm umah dia) mulanya ignore je coz dlm firasat mungkin sbb lama kuning x tido di sana..sekali ku turun ke dapur untuk ke bilik air ..aiiikkkkkk terus ke bgthu mak kuning ada kat dapur..adakah itu kucing atau jelmaan????

hehehe terus my mum kuarkan kucing tu dari rumah tu..esoknya nak pastikan sama ada jelmaan atau tidak...

fuuhhhhhhh lega mmg kucing betul ...korang tengok beza diorg ni..

Kuning
 ni lah kucing yg silap di bawak masuk tu..alaaaa igt tak citer kucing yg mai kacau kucing2 betina kat umah ni...mmg jinak 

8 comments:

m4rilyn berkata...

sekor muka manje gitew :)

meowwmania berkata...

hehe..sama tapi tak serupa

nur anis berkata...

hihi...boleh pulak silap...

UniMeOw berkata...

haha mmg mcm kembar pon..

NoRHaNa CorNER berkata...

@m4rilynitu mesti si kuning

NoRHaNa CorNER berkata...

@meowwmaniasama2 jinak...

NoRHaNa CorNER berkata...

@nur anisnk wat camner, nk dijadikan citer mlm tu, hehehe

NoRHaNa CorNER berkata...

@UniMeOwmak bapak lain2 ni hehehe

Catat Ulasan

CoMMent SiKiT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...