Halaman

Kawan-Kawan Blog MyCorNer..SELAMAT DATANG

Ahad, 15 Januari 2012

Trick nak bawak lari

Chiko or nama manja Koko..orang nak menjahit dia bawak lari plak bekas manik tu


7 comments:

Naz berkata...

Hahaha..pandainye..nak suh jhit baju utk dia la tu sepasang

cacamarba berkata...

comel2..line clear..amik..cabut..

UniMeOw berkata...

nakal yer koko...haippp~

hehe..

ery D cat berkata...

dia suh layan dia la tu.....ish3x..pendengki ni...

meowwmania berkata...

hehehe...bek2 kang berterabur dah jadik satu keje pulak :D

m4rilyn berkata...

nak bling2 la tu

NoRHaNa CorNER berkata...

Naz: xyah wat baju..jahit manik terus kat bulu2 dia biar bling2 hehehe
Cacamarba:hehehe yg ni smpt rakam..yg x sempat rakam baju, selendang dia heret masuk bwh katil n kerusi lg comel..
Unimeow:nakal sbb geram kat dia ni
Ery:kalau layan time ni for sure dia x layan kita nyer sbb kacau dia main
MM:mujur tertutup rapat bekas tu
M4rilyn:tau xpe...nk melaram lah tu

Catat Ulasan

CoMMent SiKiT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...