Halaman

Kawan-Kawan Blog MyCorNer..SELAMAT DATANG

Sabtu, 11 Jun 2011

oohh JeLLy GaMat

Atas saranan kawan2..hari ni  adalah pencarian jelly gamat utk merawat ulser+luka kuya.

sedia maklum gamat memang digunakan utk baik pulihkan luka kalau tak xkn aku pesan 1dozen minyak gamat kat member yg p langkawi hari tu hehehe..berbaloi-baloi..

dengan bantuan pak google aku pun search Jelly Gamat
makanya kuarlah list2 ni

^
^
^
Gold-G Sea Cucumber Jelly
 Jelly Gamat HPA+Habbatus Sauda 
Jelly gamat luxor
^
^
^
Jelly gamat bioasli
Hse of Healin Zaniton


HPA memang ternampak2 je cawangan ni kat mana..


^
^
^
^
Kerteh & Kemaman
^
^
^
^
dengan semangat utk sembuhkan Kuya..aku pn drivelah p ke Kerteh sbb paling dekat...
^
^
^

TETAPI
^
^
^
 hampanya xde stok
^
^
^
aku risik2 mana stokis paling dekat..
area Paka 
bila difikir2kn kalau p Paka pastu xde xke mslh nk p jauh2 lg m'cari..
^
^
^
p Kemaman la senang 
^
^
^

TETAPI
^
^
^

HAMPA juga
 coz sudah kehabisan stok..mula terfikir napelah x p PAKA td
tp aku x putus asa aku try risik..kat maner lg org2 yg jual produk HPA kwsn berdekatan..

^
^
^
^

Casa Limbong ada 2 stokis HPA so aku pun tanpa berlengah2 lagi terus p ke sana...
^
^
^

parking punyerlah payah ...
^
^
^

napok doh stokis tu dekat sgt ngn parking....tanpa buang masa terus aku park berbyr org lain kjp
^
^
^
^
^



kak ada tak jelly gamat?
^
^
^
^
mintak2 ada huhuhuhu
^
^
^
^


kak tu jawab ada
Alhamdulillah,... 
yeay yeay akhirnya dapat jugak...
^
^
^

dalam nak byr2 ada plak akak tu promote kopi mahkota dewa..xpe kak nnti sy tgk balik yee
^
^
^




so ini dia jelly gamat+habbatus Sauda HPA akhirnya dpt jugak

^
^
^
^
Sampai umah terus syringe ke mulut n sapu luka di mulut kuya


^
^
^
^
inilah keadaan dia sokmo


Kuya mampu duk tengok2 je 



Kuya cepat sihat ye cayang...

Sape2 nk guna akaun no hpa saya dialu2kan blh msg sy bkn apa korang blh dpt hrg diskaun



2 comments:

meowwmania berkata...

jelly gamat tu mmg berkesan merawat luka, sy guna yg Luxor ;)

NoRHaNa CorNER berkata...

sy tel Vet dia pn sarankn bg jelly gamat..MM kat sini x pnh nmpk brand luxor tu tp sama je kn function jelly gamat tu kn

Catat Ulasan

CoMMent SiKiT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...