Halaman

Kawan-Kawan Blog MyCorNer..SELAMAT DATANG

Khamis, 5 Mei 2011

SaPe Yg IkUt BaLik Ni

Gara2 nk tengok org spital nk Fogging petang semalam...alih2 bkn foggig kat umah pun..announce dah brp kali tp x sampai pun kat umah....ade lah makhluk yg comel mengikut emak ku pulang ....kesian plak nengok..bg la dinner kat dia dengan harapan si comel ni akan balik ke umah tuan dia ...

Alih2 pagi tadi ada lagi, siap meow2 nak makan..dah la kau siap 'membuang atas lambung umah'..kesian kat aku nk mencucinya dah lah rushing nk p keje..huhuhu...

Aku pun bagi lah jugak b'fast untuk dia pagi ni yelah asyik mengekor aku je..sore pn x brp nk kuar je...Kucing ni memang confirm ada tuan ni..sbb mmg bersih & comel..harap2 adalah tuan dia tercari2 kucing kesayangannyer tuuu..bukan apa..Kat umah dah ada 10 ekor kucing dewasa/remaja/kanak yg bergerak bebas..risau kalau kene belasah jeee..

Si kucing ni takde plak nk cari masalah ngn kucing lain..cuma kucing2 tuan rumah tidak menyenangi kehadiran kucing lain....



Sempat jgk usap2 kejap...bulu kembang tu...

Ni muka confius kot...kalau wat muka comel ade plak yg tak p keje nanti


Ni jer gambar yg sempat aku snap sebelum p keje..tak sempat nk suruh dia make up n touch up apatah lagi posing bak model....alamak dah lewat niiii nanti punch card merah..

2 comments:

meowwmania berkata...

hehe..agaknya sedap sgt kot makanan kat rmh cik ana tuu :D

NoRHaNa CorNER berkata...

hehehe...ala menu besa je...

Catat Ulasan

CoMMent SiKiT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...