Halaman

Kawan-Kawan Blog MyCorNer..SELAMAT DATANG

Sabtu, 30 April 2011

UbAT KuTU SaMPai

Dalam dilema betul Puma & babies kene kutu...risau plak kalau berjangkit ngn 9 ekor yg lain...mmg urgent ni...rantai utk kutu plak ada dua tak cukup..yg lain pun kene pakai jgk utk prevent.

cari punyer cari jumpe la.. ownernyer Khasrina Hj Shariff survey ubat kutu akhirnya aku setuju untuk terus order  memandangkan dapat brg tu this week jgk ...minggu ni ada 3hari rehat+public holiday so aku nk wat operasi utk kucing2 ni...
Khamis tu dah sampai ..ALHAMDULILLAH...


Inilah ubat kutunya  jenis frontline satu yang spray & satu lagi jenis titik..
..moga2 ianya berkesan..




3 comments:

meowwmania berkata...

ok tak ubat kutu tu..?

NoRHaNa CorNER berkata...

Hr tu guna Jumaat 29/4/11 kene tgk progress Jumaat ni plak on 6/5/11 nnti camner...1st time guna ni, kbykn cat lovers bgthu ok...

NoRHaNa CorNER berkata...

meowwmania:so far ubat kutu tu menjadi...

Catat Ulasan

CoMMent SiKiT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...