Halaman

Kawan-Kawan Blog MyCorNer..SELAMAT DATANG

Khamis, 31 Mac 2011

Program Team building

organize by me hehehehe
*
*

*
*


memulakan jejak pencarian

*
*
*


*
utk menguji kekuatan mental dan fizikal kami mulakan plan terbaekkk punyer lahh ..
*
*

*
*



Lagaknyerr macam berani jeeee
*
*
*
*
*
*

Ada masalah tak tu?kami jaga kat sini, kalau ada apa2 hal bgtahu tau, laung si Nino
*
*

*
*

Puma kalau penat bagitahu dah pregnant tu maner boleh lasak2 sgt..


*
*
*
*
Shiero tlg tengok ada buaye x???
*
*
*
*
*
*                           
            Alamak kene seberang jambatan plak ni..air dalam tak?takutttt

*
*
*
*
*
*

ada yang gayat nampak

*
*
*

*
*
*
takpe takpe...bior  Shiero pegang titi ni confirm korang tak jatuh...abg2 pegi dulu 




*
*
*
*
*
*
*
*

penat laa nak rehat kejap

*
*
*
*
*
*



Toma gayat ni..xpe Toma  jangan tengok bawah jalan terus jeeee
*
*

*
*

*
*
*


tengok saya relakssss je tak takut pun,amboiii mak buyung ni eksyen betul






*
*
*
*
*





Nampaknya seme peserta berjaya habiskan halangan so kita ada jamuan bg raikan kejayaan & keberanian korang 






*
*
*
*
*
Testimoni:bestlah nnti kami nak lagi program2 cam ni..baru tak boring

2 comments:

sunyi sepi berkata...

hehehehe...mcm best je aktiviti ni....tkde plak lari merata2 dorg ni ye...

NoRHaNa CorNER berkata...

hehehe kasi release tension..ada jgk lari merata2 esp time kenakalan melampau.. kita ni plak kene ikut diorg utk tgkp diorg2 ni balik umahh...

Catat Ulasan

CoMMent SiKiT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...