Halaman

MyCorner Friends

Jumaat, 9 Oktober 2015

Junior pulak kena batu karang

Dek kerana kesibukan dan handphone problem untuk transfer gambar ke blog, saya terpaksa rehatkan handphone dari whatsapp. Terutamanya dari group yang terlalu aktif menyebabkan handphone menjadi sensitif.

Walaubagaimana pun gambar kenangan manis, pahit tetap dirakamkan gambar/video mereka cuma masalah di atas menyebabkan blog norhana2u sedikit bersarang. Terima kasih kepada  rakan2 yg masih sudi melayari blog ini. 

Insyaallah saya akan cuba update kisah2 anak2 bulus dalm blog ini..Selepas kes Tompok, Junior pula kena batu karang, luluh sangat hati ni bila kucing sakit lepas sekor sekor.

Bila ditanyakan kepada Dr Vet, kenapa  kebanyakan kucing saya kena batu karang? Sedangkan makanan yang diberi bukannya makanan colouring, bergaram ..

Kemungkinan ianya berlaku adalah disebabkan kurangnya minum air. 

Junior terpaksa di warded berikutan demam, Dr Vet khuatir sekiranya Junior trauma selepas rawatan batu karang dia protes xnk makan dan minum.Keadaan junior selepas rawatan flush out dan dimasukkan catheter

masih pengsan


Selepas beberapa jam dia dah bangun. Kaki dibalut berikutan Junior mencabut wayar drip air ke tubuhnya sehinggakan luka pada kakinya.

Air kencing semasa Junior warded di Klinik Haiwan.


0 comments:

Catat Ulasan

CoMMent SiKiT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...