Halaman

Kawan-Kawan Blog MyCorNer..SELAMAT DATANG

Khamis, 3 Mei 2012

Anak2 sambut mak balik


saat2 smpi dipintu pagar rumah ..tgk sapa kat pintu pagar menyambut mamanya pulang

Nemo n Kuya masing2 meluru pergi ke kereta

Tengok apa tu ..mai sini ni

Nemo naik dulu

Cepat sikit Nemo

 p duduk belakang

Cepat  naik Kuya..p duk belakang  Nemo dh ade kat belakang tu


 ok jalannnnn Kuya, dah ready ni

i...i..i...CAPTAIN

6 comments:

Zila Zainal berkata...

Hahaha.. kucing i pun sama macam ni! Tengok je keta i berenti depan rumah, meluru dua2 ekor datang kat kereta. pastu sibuk2 naik kereta. pastu dah tatau nak buat apa. ekekeke.

tapi risau sket, sebab i selalu parking kereta kat seberang jalan. diorang ni pulak bila nampak kereta i, meluru macam tak makan seminggu :(

nur anis berkata...

huhu..comelnya..kucing saya tak macam tu pulak..cuma nak pergi kerja je diorang sibuk nak ikut..

UniMeOw berkata...

fmly uni dh pesan awl2 kat uni,,kalo balik je dr mn2,,JGN main kucg kt kwsn park keta!

xnak biasakan dyekor,,takot t'lggar dyekor ms reverse..huhu (bdasarkan pengalaman) :'(

NoRHaNa CorNER berkata...

@Zila Zainalbahaya camtu..jgn ajar sgtlah ..rumah sy bukan jalan raya bsr cuma jln kg je..diorg ni bila dgr bunyi enjin keta yg biasa diorg dgr sbb tu berkejar nk naik tu

NoRHaNa CorNER berkata...

@nur anishehehe...diorg tahu agaknya kalau time nk p keje kita ni dh lmbt nk msk pjbt sbb tu diorg x kacau hehehe

NoRHaNa CorNER berkata...

@UniMeOwbgs kalau alert camtu ..kucing2 sy ni kdg2 ada antaranya x mkn sama..hon pun x lari sudahnya ambik letak dlm keta..apapun kene berhati2

Catat Ulasan

CoMMent SiKiT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...