Halaman

MyCorner Friends

Rabu, 8 Jun 2011

moDel MeJa KoPi

Perkenalkan model meja kopi terbaru 2011
^
^
^
^
Ini dia, Shiro....................
^
^
^
^
^
^
.............Shiro,Shiro,Shiro..............(berangan lah tu konon2 ade org menjerit)
^
^
^
^
^

alaaaa malu2 kucing la plak
^
^
^
^
^

^
^
^
^
^

lenkali boleh tak bgthu cheeezzzzeee
 ni tengok mata dah terpejam
^
^
^
^
^

snap yg lain la
^
^
^
^
^

gaya Tyra Banks ok tak
^
^
^
^
^
Naomi Campbell ke

^
^
^
^
^

wat la gaya camner pun, asalkn x tiru diorang  kan tak pasal2 ade yg kene sensored plak 

^
^
^
^
^

Shirokan macho 
^
^
^
^
^

^
^
^
^
^

gini ke macho

^
^
^
^
^
guane cam tekepit je tuuuu...
^
^
^
^
^



xnk2 dok comey, wat post lain
^
^
^
^
^

camni lah macho 
^
^
^
^
^
nak sgt ambik, snap post ni.

^
^
^
^
^

kuar majalah maner ni...jgn lupa letak frontpage, nanti barulah ada direktor panggil berlakon
^
^
^
^
^
patutnye kene make up baru smart

^
^
^
^
^

amacam majalah model boleh?
^
^
^
^
^

satu magazine je ke?
^
^
^
^
^

amboiiiiiiiiii 

6 comments:

GtHans berkata...

wah masuk majalah..tahniah..;p

meowwmania berkata...

woww jadik model yer hehe..

ery D cat berkata...

nak sign autograph untuk memet n d family leh???hihi

Kucing Terbiar Anjing Jalanan berkata...

Wah, cover model!

Adem and Cats berkata...

wah jadi cover cat lagi..hehehhee

ademncats

NoRHaNa CorNER berkata...

Shiro: mekasih...wat ms ni sy kene cuti coz sy tak sihat doakan utk saya yeee

Catat Ulasan

CoMMent SiKiT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...