Halaman

MyCorner Friends

Sabtu, 28 Mei 2011

RaGam Anak Cucu Bulus

Minggu ni mmg bz giler...terlibat ngn International Conference so kenalah involve sblm, semasa dan selepas program ni. Memandangkan kesibukan yang amat melanda hanya ragam2 ini yg sempat dapatkan dirakamkan .Ini dia kisah:RaGam anak2 & cucu bulus ku...

Pening kepala memikirkan pasal minah Kuya ni..
Wat hal asyik hilang jeee..pantang terlepas pandang memang xdelah dalam umah or kwsn umah..
 panggil2 pn tak balik, kalau nk jumpa esk lah br nmpk...ermmm dah nk kawin lah tu..asyik dating je sanggup berhujan tu..huhuhu
Kucing luar pun dah berani menapak kat kwsn umah duk panggil si Kuya ni

 mesti Kuya dating ngn nino ni..nino pun kalau dh hilang nmpknyer pg esk br jumpe dia ni..jenis dia ni hilang sekejap2 je..


si Shiro plak sakit kaki jalan terhencut2 ...tak tahu kene apabende..makan tak lalu asyik tido je

siap tengok2kan kaki dia, tp xde luka or kene gigit dek pirah..rindu plak nak tengok kelincahan dia ni..panjat pagar..main kejar2...nak bwk p vet hari selasa br buka..adusss kesian plak kat shiro....harap2 dia ok & semakin ok n sihat walafiat...
Kata Shiro:doakan kesihatan yg baik untuk saya ye..


si Kecik plak suka hati dia je nak balik ke tak nak balik...kadang2 kene jemput dia balik amboiii jd mem besar nampak..nak cari ketenangan katanya..kalau kat umah asyik kene kacau je
ni duk mikir nak p jalan2 lah tu


Risau kalau time bagi makan ada yg  tak balik...iyalah kot p kacau ternakan orang ke or curi makan kat umah orang ke... takutlah diorang ni diapa2kn..
mengelak lebih baik kan kan kan..

3 comments:

cucu umie berkata...

alamak cantik yer kucing3x itu..aduyai..geram yer

ery D cat berkata...

shiro yer nama yg putih tu..mak aih mata bolat!!!geram plak aku nengok hihihi tomei2 sume..

NoRHaNa CorNER berkata...

sy pun geram jgk ngn diorg ni smpikn picit2 hidung diorg...Shiro tu mmg suka membesarkan maternyer yg bolat ...

Catat Ulasan

CoMMent SiKiT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...